måndag 17 december 2007

Det bidde en väska till (Booq Boa XM)


Eftersom jag blev så in i bänken nöjd med min förra väska från Booq tänkte jag komplettera den med en ryggsäck för de dagar jag behöver ha lite mer material/träningskläder med mig. Sagt och gjort, det blev en Boa XM från Booq, Väskan verkar rymma massvis med saker och håller den samma kvalitet som min Vyper Exo M så blir jag säkert nöjd.

Jag kan rekommendera att köpa ifrån Booq.de istället för booqbags.com eftersom frakten blir rejält mycket billigare när de skickar från Tyskland istället för USA.

1 kommentar:

 1. Hej!
  Kul att du verkar vara nöjd med dina Booq väskor.
  Såg att man kunde beställa dem från Australien(!) också och att priset verkar vettigt - trots hög frakt.
  Kolla in på http://rushfaster.com.au

  Lars

  SvaraRadera