torsdag 6 december 2007

186 SMS på ingångJag fick, för att använda löpsedelsspråk, en SMS-chock när jag satte igång telefonen i morse. Den pep i stort sett konstant i en halvtimme när den försökte ta emot alla SMS:en. Anledningen var att en av våra servrar hade tappat anslutningen till nätet tidigt i morse, och processen som skickar ett SMS hade hängt sig i en evighetsloop. Jag får undersöka mer exakt vad det beror på lite senare.

Lagom till jul har jag kommit på att jag ska börja bli lite duktig igen. Jag promenerade till jobbet och beställde ett nytt gymkort på Växjö simhall. Jag borde vara helt återställd efter näthinneavlossningen vid det här laget. Underligt nog har jag inte gått upp något i vikt under året fastän jag inte har tränat något annat än golf.

2 kommentarer:

  1. Duktiga du! De flesta brukar börja efter jul, alternativt nyår ;-) Christian berättade att de funnit en olaglig spritfabrik i Gislaved. Har du någon misstänkt? Eftersom vi bara vet en som bor i Gislaved så står han överst på vår lista... *ler brett*

    SvaraRadera
  2. Sschhh ... Martin vill nog inte att det diskuteras publikt. :)

    SvaraRadera