onsdag 19 december 2007

Julbak och massor att göra


Som vanligt när man har som mest att göra tar man varenda ursäkt man kan för att hitta på något helt annat. Diska och städa känns plötsligt som mycket angenäma alternativ jämfört med det som egentligen måste göras. Idag hade Johanna dragit hem Mia och Malin som rullade mozartkulor för fulla muggar när jag kom hem efter jobbet.

Efter ett tag tittade mamma in på en kopp kaff och när hon försvann mot Falkenbergshållet dök Christian upp istället. Det blev flera fyllda plåtar med julgodis. Knäck, kola och annat smått och gott kommer att ligga här för att stelna över natten. De andra får nog dyka upp här tidigt imorgon om de ska få med sig något hem. :) Vi åt faktiskt inte så mycket medan vi bakade, mest berodde det nog på att vi redan satt i oss lite typisk svensk julmat, det vill säga hamburgare, pizza och stekta nudlar med kyckling.

För övrigt händer det rätt mycket just nu; Johanna är snart klar med sin uppsats och söker lärarjobb i Växjötrakten. Hon har fått åka på flera intervjuer och det vore fint om något blir klart före jul. Det verkar som om ombildningen av vår hyreslägenhet blir av snart också om man får tro mäklaren. Spännande ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar