lördag 4 augusti 2007

Golf och sol

Jonas och Martin väntar på att jag ska sluta fotografera och istället slå ut på Lidhems elfte tee

Det har varit en fin helg. Jag och Johanna är helt slut och har bestämt oss för att avsluta kvällen med en film, så mycket annat orkar vi inte med. Idag spelade jag, Johanna, Martin och Jonas golf på Lidhems GK. Mitt företagsnamn står fortfarande med på deras sponsorstavla, i år syns det till och med bättre än förra året. Då hade någon obetänksam person placerat restaurangens glassbox framför en fjärdedel av sponsorföretagens namn. Är det konstigt att Lidhem tappar både medlemmar och sponsorer?

Banan är dock fin, och jag och Martin utkämpade en hård match i bästboll mot Jonas och Johanna. Det var lika inför sista hålet, och medan min birdieputt stannade kort om hålet gick Jonas nästan sju meter långa putt i för vinst. Det innebar att jag och Martin fick bjuda på plankstek efteråt, men vi var rätt nöjda ändå.

För övrigt är det gött med lite sommarväder. Jag antar att det kommer lagom till jobbstart för många.

1 kommentar: