torsdag 6 september 2007

Tillfällig topp efter Jesearch-inlägg

Statistik för 6 aug till 5 sep 2007
Den här bloggen har omkring 30 besökare om dagen. Häromdagen fick jag plötsligt en topp med 75 besökare på en dag. Jag vet, det är låga siffror, men för en privat blogg som bara varit uppe några månader är det fina siffror. Först trodde jag att det var besökare som kom via Twingly, men vid en närmare efterforskning visade det sig att så inte alls var fallet.

Det var istället mitt inlägg om Jesearch som folk hade letat upp via Google. Om man vill ha många besökare kan det vara klokt att blogga om lite mer udda ämnen. Jag skulle tro att den största delen av dessa 75 besökarna var journalister som sökte mer information. Eftersom jag var snabb på att skriva om händelsen dök jag upp på första sidan om man matade in Jesearch i Google, men när de stora pojkarna ville vara med och leka blev jag nedputtad till tredje sidan.

Som vanligt rekommenderar jag Google Analytics om du vill ha koll på vem som besöker din blogg. Jag kan ju passa på att tacka Per för de nästan 100 besök han skickade hit den senaste månaden. Hatten av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar