tisdag 4 september 2007

Helgen var händelserik

Fredik, Pär, Cicci och Per.

Jag hade bestämt för mig att jag skrev om helgens bravader här tidigare, men det verkar som om det inlägget har kidnappats av något bloggtroll. Här kommer en kortversion. Fredagen spenderades hemma hos Stefan med en pokerkväll. Jag kom tvåa, efter att ha legat rejält risigt till efter några omgångar.

Stefan blev glad, ända tills vi förklarade att flaskan var av plast

Dagen efter började vi redan vid fyratiden med promenad runt sjön, och sedan blev det fest hemma hos mig. Till slut hamnade vi på Grace, där jag stötte på en hel del gamla kompisar. Johanna var på möhippa för Mia, så jag fick själv ta ansvaret för att komma hem. Det gick lyckligtvis bra.

Söndagen blev en maratondag med brunch på Palladium och sedan en runda golf i det oförutsägbara Sverige-vädret. Jag, Tobias och Johanna tog oss runt en blåsig och regning golfbana utan att vare sig imponera eller göra bort oss.

Kort sagt: en trevlig helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar