lördag 8 september 2007

Äntligen en bra golfrunda


Det var på tiden. Igår ringde Martin vid tvåtiden och undrade när vi skulle spela golf i helgen. Eftersom jag och Johanna ska på bröllop och således är upptagna hela lördagen, så fanns det inte så mycket annat val än att packa ihop datorn och bege sig ut på golfbanan fortast möjligt.

Mina hookade drivar var plötsligt borta. Långa fina utslag blev de på merparten av hålen, och trots en kvadrupel-bogey på fyran hade jag skrapat ihop 18 poäng med 44 slag efter första nio hålen. Det blev ytterligare 14 på vägen in, och på det hela taget en bra runda. Även Martin, som för dagen var en aning lättirriterad eftersom han har slutat röka, fick ihop det riktigt bra och passerade 30 poängs-gränsen.

Vi var nog lite trötta, för plötsligt bestämde vi oss för att börja filma svingar. Av någon anledning blev Martin nervös och började slå riktigt sunkiga utslag. Det kan vara bra att veta nästa gång vi ska spela match.Uppdatering: Jag lyckades visst också fastna på film.

På kvällen tittade vi in hemma hos Anna och Mathias som har en trevlig lya i närheten av oss. Per och Cicci var också där, och sammantaget blev det en lyckad eftermiddag och kväll. Idag är det dags för bröllop, Mia och Christian är de lyckliga två.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar