måndag 3 september 2007

Nu är vi ute och cyklar igen


Precis innan jag åkte från jobbet idag sade jag till Johanna att jag skulle åka förbi Sporthörnan och se om jag kunde hitta en ny cykel. Min gamla är rostig, har pyspunka på båda däcken och är dessutom inlåst i ett förråd till vilket jag längre inte har nycklarna. Det var helt enkelt dags för en ny.

Johanna skickar mig cirka trettio minuter senare ett SMS där hon berättar att hennes cykel precis har gett upp, så hon hängde också med för att titta på cyklar. Det visade sig att Sporthörnan hade rea, så istället för en cykel för 5 495 köpte vi två för 5 990. Sju växlar, navgenerator och massa andra bra prylar följde med i priset. Väl hemma upptäckte vi dessutom att vi har ett cykelförråd. Inte illa.

Jag kan behöva komma igång med cyklandet igen efter den totala avsaknaden av konditionsträning under året. Fast nu har jag ju inget att skylla på när jag egentligen vill ta bilen till jobbet. Nedrans.

2 kommentarer: