torsdag 26 juli 2007

Mini-semester i Malmö


Johanna funderar på vilket tilltugg som passar bäst till en espresso.

Jag och Johanna åkte ned till Malmö i tisdags för att hälsa på Pappa och Birgitta. Det strulade lite med tågresan på vägen ned, eftersom de som sålde mig tågbiljetterna inte upplyste om att det inte alls var ett tåg utan en buss som skulle hoppas på första sträckan stod vi på fel ställe och väntade. Men vi fick köpa nya biljetter, och bara två timmar senare var vi på stationen i Malmö.

Pappa har skaffat en riktigt fin lägenhet i närheten av Turning torso. Vi tog en del bilder, men de ligger kvar på ett minneskort i pappas lägenhet. Onsdagen spenderades på stan där vi hjälpte Birgitta att hitta nya skor. Eller ... jag och pappa följde mest efter. Vi träffade även Marcus och Elisabeth som driver David design i Malmö. En trevlig mini-semester med andra ord.

Jag passade även på att prova pappas gamla kamera. Det är en digital systemkamera (Canon EOS 300D) som han ska byta ut. Den slår min Minolta Z3:a med hästlängder, så jag funderar starkt på att köpa loss den när pappa väl skaffar en ny variant.

I eftermiddag blir det en sväng förbi kontoret för att få iväg lite fakturor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar