torsdag 12 juli 2007

Sjukskrivning avslutad, semester påbörjad

Jag var hos läkaren idag och tittade till mitt öga. Eftersom alla läkare som är duktiga på näthinneavlossningar var på semester blev jag undersökt av en för mig ny läkare. Hon lyckades totalblända mig hela tiden, så tårarna bara rann. Jag bad henne ta det lite försiktigt, men hon tyckte att jag skulle kämpa och försöka hålla ögonen öppna. Till slut kallade hon in sin kollega för att visa hur svårundersökt jag var. Kollegan undersökte mig utan problem på mindre än fem minuter. Allt verkade ha läkt som det skulle, och jag hade bra syn på ögat. 0.9 efter två näthinneavlossningar och tre operationer är tydligen riktigt bra. Jag ska ta det lugnt i ytterligare tre till fyra veckor, men läkaren tyckte att det var okej att lira lite golf i början av augusti. Jag får väl åka ut och träna närspel istället, det är ju inte så ansträngande. Hur som helst var jag såpass frisk att sjukskrivningen avbröts. Jag passar därmed på att påbörja min semester, vilket i praktiken innebär att jag är hemma och jobbar istället för att vara på kontoret. Jag får ju varken bada (risk för bakterier i ögat) eller golfa, så träffa kompisar och få undan jobb är väl det enda logiska?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar