söndag 29 juli 2007

Första golfrundan på en månad


Bilden på Martin är gammal, men fortfarande lika rolig

Jippi! Det var ett bra tag sedan jag kunde vara ute och golfa, så när Martin ringde i går förmiddags kunde jag inte hålla mig längre. Jag ringde läkaren i Lund och hon gav klartecken. Så vi tog en runda på Glasrikets GK strax utanför Växjö. Vädret var omväxlande på sedvanligt svenskt vis. Stundtals var värmen tillräcklig för att knalla omkring i bara t-shirt, medan det var tröja och regnställ som gällde i några hål här och var.

Resultatet var ingen höjdare för varken mig eller Martin, men det var skönt att komma ut. Jag antar att jag får träningsverk i benen nu eftersom jag knappt rört på mig den senaste månaden.

Johannas syster, Jeanette, kommer med tåget och hälsar på oss idag. Vi får väl se vad de två hittar på, jag antar att jag får hänga med på ett hörn.

3 kommentarer:

  1. Jaså, jaha? Du tog den där bilden där jag är ute och letar efter din boll?
    Tänk vad missvisande en bild kan vara.

    SvaraRadera
  2. Är det därför du ser så sur ut, Martin? För att min boll har försvunnit? Vilken empati.

    SvaraRadera