onsdag 4 juli 2007

Telia vill inte ha kunder?


Jag läste i en artikel i Computer Sweden för ett tag sedan om att Telia tappar kunder. Det är inte så konstigt när de beter sig som de gör. Min vän Emil som var på besök i början av veckan berättade om sin upplevelse i bästa sensationsjournalistikanda. Läs och häpna:

Emil är en mycket teknikintresserad person som ofta och gärna använder Internet både för nytta och nöje. Plötsligt slutar Emils bredband att fungera. Någon dag senare dyker det upp ett brev från Telia. "Tack för din uppsägning ... " börjar brevet. Emil har inte sagt upp sitt bredband och kontaktar genast Telia för att reda ut missförståndet.

Han får beskedet att det tar åtta arbetsdagar att koppla in honom igen. Surt, men det går ju inte snabbare att bli inkopplad hos någon annan leverantör så Emil får snällt vänta. I måndags hörde Telia av sig igen. "Det är fullt i telestationen, vi kan tyvärr inte koppla in dig ...". Knasbollar.

Själv fick jag en faktura från Telia idag. Fakturan gällde abonnemangsavgiften på vårt nummer som vi sade upp hos dem för en månad sedan. Vi har redan betalat slutfakturan, men tydligen kan det dyka upp fler fakturor efter en slutfaktura. Jag undrar vad som är snett hos Telia egentligen.

För övrigt går det bedrövligt med att vakna tidigt sedan operationen. Jag sover lätt till klockan tio på förmiddagen. Kroppen verkar behöva sömnen, så jag stretar inte direkt emot. Förutom ljuskänsligheten och att jag har lyckats få in en ögonfrans i ögat verkar läkningen gå bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar