måndag 2 juli 2007

Soliga dagar är värdelösa ...


... om man precis har opererat ögonen. Det blir helt enkelt för ljust. Jag klarar mig inomhus med solglasögon, men det är nätt och jämnt. Igår skulle jag och Johanna åka till Mio och titta på möbler. Jag är glad att jag inte körde eftersom jag kunde hålla blicken på vägen ungefär en femtedel av sträckan.

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva det, men den närmsta månaden får gärna vara lite mörk och regnig för min del. Kvällarna är rätt behagliga, dock. Jag kanske skulle vända på dygnet ett tag?

2 kommentarer:

  1. Hejje! Se bra ut snart(;-), så att man kan komma förbi med ett stycke dött djur och vin, och väninviga uteplatsen eran... Ha det! Kramar, Mia

    SvaraRadera
  2. Jag jobbar på det. Men ni är välkomna förbi vilken regnig dag som helst.

    SvaraRadera