måndag 16 juli 2007

Solen skiner ... och jag sitter inomhus :)


Både vädret och utsikten är helt i sin ordning.

Visserligen ska jag snart traska ner till uteplatsen och njuta av solen en stund, men det är lite otrevligt att inte kunna ge sig ut på golfbanan när det är så fint väder. Speciellt när Martin ringer och undrar om jag ska med ut och lira. Å andra sidan får jag rätt mycket gjort nu, vilket innebär att jag kan förlänga semestern några veckor.

Det mobila bredbandet från Tele2 har inte kommit igång än, trots supportkillens löften. Jag ringde således igen och fick repetera hela mitt ärende. Supportkille nummer två hittade inga spår efter att något var gjort eller att något skulle göras, men sade att strulet berodde på att de inte hunnit starta abonnemanget än. Visst är det semestertider, men tala om det från början då. Jag provar imorgon förmiddag igen och ser om de har bättrat sig.

För övrigt var vi och tittade på Harry Potter och Fenixordern i lördags. Mia och Christian bjöd på bion, medan vi fixade maten. Riktigt trevligt var det. Ögonen fixade inte riktigt alla blixtar och ljusfenomen, så ibland blev jag totalt bländad. Kul att komma utanför lägenheten i alla fall.

Nähä, nu är det dags för en lunch på stan. Solglasögon på förstås, annars ser jag inte ett dugg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar