söndag 15 juli 2007

Smartare än någonsin, eller bara tur?


Jag fick ett hyfsat resultat på Illustrerad Vetenskaps IQ-test. Det är inte helt säkert att det direkt relaterar till hur smart jag är, bara hur duktig jag är på att lista ut vad rätt svar ska vara på deras tester. Men vi kan väl för enkelhetens skull säga att jag är klipskare än någonsin?

Om man väger in att jag gjorde testet en aning yrvaken vid frukostbordet, samt det faktum att jag slog både Per och Alex så känner jag mig hyfsat nöjd.

Men spana in resultatbilden. Jag fick 129 poäng. Enligt Illustrerad vetenskap ligger det strax höger om 130 på skalan. Intressant.

2 kommentarer:

  1. Jag fick 132.
    Fast testet är alldeles för litet för att det ska vara helt rättvisande.

    SvaraRadera
  2. Ni är allt för smarta, inte bra för hälsan ;)

    SvaraRadera