tisdag 31 juli 2007

Ibland är det bra med regn


Ovädret har precis dragit förbi, snart kommer nästa.

När man har mycket att göra åt kunder och det är mitt i golfsäsongen är det tur att det regnar och åskar så att tankarna på golfbanan riktas åt helt andra håll. Jag har tre viktiga projekt som ska vara klara första halvan av augusti, och tiden går fort när man är lite halvledig.

Det känns bra att vara tillbaka på kontoret. En del nya ansikten har dykt upp här på arenan, och det är trevligt eftersom alla kunder som jag normalt kommunicerar med verkar vara på semester. I början av nästa vecka räknar jag med att telefonen går varm.

Det där med att vakna tidigt har inte gått så bra, vilket är helt okej under semestern. Men nu är jag ju tillbaka på jobbet, och då borde jag vara på plats någon gång mellan sju och åtta. Istället har jag släntrat in någon gång efter tio och suttit till långt in på kvällen. Det får bli bättring på det här, ikväll ställer jag klockan på 06.30.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar