onsdag 27 juni 2007

Dag 3: Hemfärd?

08.50 Jag har fått bandaget bortplockat, och väntar på att bli undersökt. Jag har syn i nästan hela synfältet, men det är lite dimmigt.och svårt att fokusera. Förhoppningsvis blir det bättre under den närmsta veckan. Om undersökningen går som den ska kan jag antagligen åka hem framåt lunchtid. I värsta fall blir det ännu en operation om det är något som håller på att släppa. Men jag hoppas på det bästa. Jag är rätt trött på det här rännandet på sjukhus nu. 10.52 Undersökningen gick bra. Jag och rumskamraterna gick ner till Pressbyrån och firade med en Ben & Jerry-glass. Klockan 14 tar jag bussen hem och hoppas på att jag aldrig behöver åka hit igen. Jag ser ut som en boxare som fått några smällar för mycket på ena ögat, och jag är rejält känslig för ljus. Vi får väl hoppas på att det blir regn och mörker i ett par veckor, för jag får inte bada heller. 19.03 Yes, äntligen hemma. Det var en lång bussfärd, men nu har jag äntligen kommit hem. Jag har duschat och ätit. Nu ska jag och Johanna sätta oss och se en film. Skönt att kunna koppla av en stund.

2 kommentarer:

  1. Gött att det gick bra, jag har också blivit rätt trött på ditt rännande :P

    SvaraRadera
  2. Då hoppas vi bara att ögat får läka i fred, så att jag kan dra igång med golfandet igen.

    SvaraRadera