måndag 11 juni 2007

MacBook Pro 15" dök upp idag


Den inbyggda kameran fungerade fint. Möjligtvis skulle man ha hittat ett vackrare motiv.

Jag kunde inte hålla mig. Jag tittade förbi MacSupport för att se om min dator hade dykt upp. Det hade den inte, men däremot ett gäng datorer med samma konfiguration. Vi avbeställde min dator och så köpte jag en likadan direkt i butiken istället.

Jag har knappt hunnit använda datorn än, men jag har lekt lite i PhotoBooth, installerat nödvändigheter som Desktop Manager och Quicksilver, samt testat att koppla ihop burken med TV:n. Det fungerade fint. Det verkar vara en riktigt bra maskin. Skärmen är ljusstark och fungerar bra både inomhus och utomhus. Datorn har inte blivit särskilt varm än, trots att det är närmare trettio grader inomhus. Jag vet i alla fall vad jag ska göra ikväll. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar