onsdag 6 juni 2007

MacBook Pro 15" med LED-skärm beställd


Igår släppte Apple en uppdatering av sin MacBook Pro-serie. Den stora nyheten var väl att femtontummarna har fått LED-skärmar som ska vara strömsnålare än sina föregångare. Det borde innebära längre batteritid.

Jag har idag en PowerBook G4 som kommer att få tjänstgöra som hemmadator i fortsättningen. Jag knallade nämligen in på MacSupport här i Växjö och beställde en ny MacBook Pro 15" direkt. Jag tog den minsta modellen eftersom jag inte jobbar speciellt mycket med grafiskt krävande grejer. Steget upp till nästa modell var helt enkelt inte värt pengarna.

Vi får väl se när datorn dyker upp, men det tar säkert några veckor innan den hinner byggas och skeppas. Jag återkommer när jag har fått lägga vantarna på skönheten.

Är det någon som har tips på en bra väska till en MBP 15"?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar