torsdag 7 juni 2007

Vilken märklig match


Det händer inte så ofta att jag tittar på fotboll, det brukar krävas att det är landskamp och att Sverige är inblandade. I går gick dock matchen i bakgrunden medan jag jobbade lite från soffan med laptopen i knät. Vilken underlig match. Sverige lyckades pricka in fem mål mot ett blekt Island, och det sista målet var helskumt. De danska backarna stannade upp när alla trodde att domaren skulle blåsa straff – men domaren blåste aldrig. Istället fortgick spelet och Allbäck kunde i lugn och ro sparka in 5-0 bakom en påtagligt förvånad målvakt. Kommentatorerna verkade vara lika förbryllade som Islänningarna var.

För övrigt var vi hemma en sväng i Gislaved i går och firade Johanna som fyller 23 i dag. Vi sprang även på Martin i Anderstorp. Han hade med sig sin gode vän Jonas, som jag har hört en del om men aldrig träffat tidigare. Jag hade av någon anledning visualiserat honom som en Jesus-figur med långt hår, men det var inte riktigt mitt i prick om man säger så.

Jag har påbörjat boken the 4-hour Workweek av Tim Ferris, och den verkar riktigt lovande. Den handlar om hur man kan se till att arbeta mindre och få tid till det man vill genom att delegera. Boken har onekligen satt igång en del tankar, varav en hel del är tänkta sedan tidigare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar