fredag 29 juni 2007

Hösnuva? Prova Nasaleze

Jag har till och från problem med allergi mot pollen och pälsdjur. Det var värst när jag var liten, nu brukar problemen vara koncentrerade till några veckor under sommaren då gräset blommar som värst. Förra sommaren provade jag ett naturläkemedel som heter Nasaleze (ca 120 kr från exempelvis naturligt.se). Det tar bort många av de besvär jag har under sommaren. Det smarta med Nasaleze är att det tar bort orsaken till nysningarna, inte symptomen. Man blir alltså inte lika trött som av vanliga mediciner. Nackdelen är att den kan upplevas en aning obehaglig i början innan man fått in tekniken. Nasaleze består av ett tunt lager cellulosapulver som puffas in i näsan. Sedan sitter det där under dagen och är i vägen för de partiklar som normalt orsakar allergiska reaktioner. Har du problem med pollenallergi är det klart värt ett försök. Det fungerar bra för mig i alla fall.

1 kommentar:

  1. Vilket tips! Måste kolla upp om det säljs även här i Finland. Annars är jag så trött på alla receptbelagda mediciner som ändå inte fungerar som de ska, uh.

    SvaraRadera